Ευχαριστίες για την επιχείρησή σας! Διεθνής έκθεση εγγράφου Guangzhou που τελειώνουν επιτυχώς!

July 13, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ευχαριστίες για την επιχείρησή σας! Διεθνής έκθεση εγγράφου Guangzhou που τελειώνουν επιτυχώς!

Εκατοντάδες των επιχειρήσεων και των οργάνων από σε όλο τον κόσμο συλλεγμένος στη διεθνή έκθεση εγγράφου Guangzhou για να συζητήσει τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες και τις βιομηχανικές τάσεις. Σαν έναν από τους, τα νέα υλικά Jinhao έχουν φέρει τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, και έχουν ερευνήσει τις σφαιρικές τάσεις δυναμικής και ανάπτυξης αγοράς μέσω των ανταλλαγών με τους εμπειρογνώμονες και τους μελετητές από όλες τις πλευρές.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ευχαριστίες για την επιχείρησή σας! Διεθνής έκθεση εγγράφου Guangzhou που τελειώνουν επιτυχώς!  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ευχαριστίες για την επιχείρησή σας! Διεθνής έκθεση εγγράφου Guangzhou που τελειώνουν επιτυχώς!  1

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ευχαριστίες για την επιχείρησή σας! Διεθνής έκθεση εγγράφου Guangzhou που τελειώνουν επιτυχώς!  2

Ο θάλαμος των νέων υλικών Jinhao έχει λάβει την ευρείς προσοχή και τον έπαινο, και η ομάδα μας επίσης ενεργά έχει συμμετάσχει σε μερικές πλούσιες δραστηριότητες έκθεσης και ομιλίες φόρουμ. Συγχρόνως, ευχαριστούμε επίσης τους φιλοξενουμένους και το ακροατήριο από όλες τις πλευρές για την υποστήριξη και την αναγνώρισή τους.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ευχαριστίες για την επιχείρησή σας! Διεθνής έκθεση εγγράφου Guangzhou που τελειώνουν επιτυχώς!  3τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ευχαριστίες για την επιχείρησή σας! Διεθνής έκθεση εγγράφου Guangzhou που τελειώνουν επιτυχώς!  4τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ευχαριστίες για την επιχείρησή σας! Διεθνής έκθεση εγγράφου Guangzhou που τελειώνουν επιτυχώς!  5Αυτή η έκθεση όχι μόνο παρέχει μια πλατφόρμα για τα προηγμένα υλικά Jinhao για να επιδείξει το εμπορικό σήμα της και να προωθήσει την επιχείρησή της, αλλά το πιο σημαντικό, επιτρέπει σε μας για να έχει τις σε βάθος ανταλλαγές με τους ανθρώπους στην ίδια βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, να μοιραστεί την εμπειρία και να εμπνεύσει τη σκέψη. Θα συνεχίσουμε στη δύναμη την καινοτομία και τις τεχνολογικές δυνάμεις μας για να οδηγήσουμε την επιχείρησή μας συνολικά.