QINGZHOU JINHAO NEW MATERIAL CO.,LTD

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • ΚΙΝΑ QINGZHOU JINHAO NEW MATERIAL CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ QINGZHOU JINHAO NEW MATERIAL CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ QINGZHOU JINHAO NEW MATERIAL CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ QINGZHOU JINHAO NEW MATERIAL CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Αφρική
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: JHDA
Αριθμός Υπαλλήλων: 60~100
Ετήσιες πωλήσεις: 10000000-20000000
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Εισαγωγή

Η ΝΈΑ ΥΛΙΚΉ Co. QINGZHOU JINHAO, ΕΠΕ είναι με κεντρικά γραφεία στην όμορφη εθνική πόλη υγείας, πόλη τουρισμού της Κίνας, μια από τις αρχαίες πόλεις Jiuzhou - βιομηχανικό πάρκο Mihe, πόλη Qingzhou, επαρχία Shandong. Η επιχείρησή μας είναι ένας δίκαιος κλάδος, η εργασία, το εμπόριο σε μια πολλαπλή επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας σωμάτων. Εστίαση στην κατασκευή χάρτου, την κατεργασία ύδατος, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, το πετρέλαιο και άλλους τομείς Δεσμευμένος στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των λεπτών χημικών ουσιών.

 

QINGZHOU JINHAO έχει πάνω από 60 υπαλλήλους, που περιλαμβάνουν περισσότερο από 10 προσωπικό Ε&Α και το τεχνικό προσωπικό υπηρεσιών, με τα προηγμένα όργανα Ε&Α και το μεγάλης κλίμακας αυτόματο εξοπλισμό παραγωγής. Μετά από τα έτη επιτυχούς ανάπτυξης, έχει ενσωματώσει πολλά επιτεύγματα επιστημονικής έρευνας, συμπεριλαμβανομένου ταξινομώντας πράκτορα επιφάνειας σειράς στυρόλιου του ακρυλικού, του νέου ξηρού πράκτορα δύναμης, του πολυμερούς γαλακτωματοποιητή, της ενίσχυσης διατήρησης λατέξ, του ανακυκλώνοντας πράκτορα λάσπης, του deinking πράκτορα οινοπνεύματος, και λαμπρύνοντας stripper. , ποτίστε τον ανθεκτικό πράκτορα και άλλα οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα έχουν εφαρμοστεί καλά σε πολλούς μύλους εγγράφου στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και έχουν αναγνωριστεί από τους διεθνείς επαγγελματίες.

 

Η επιχείρηση έχει αποκριθεί μια εθνική «στη στρατηγική ανάπτυξης ζωνών και δρόμων» και έχει βελτιστοποιήσει το σχεδιάγραμμα των υπερπόντιων αγορών, και έχει τις χημικές βάσεις παραγωγής οργάνωσης στο Βιετνάμ, τη Μαλαισία και άλλες χώρες. Τα προϊόντα του εξάγονται στη Ρωσία, το Βιετνάμ, την Ινδία, τη Μαλαισία, το Μπανγκλαντές, το Ιράν, τη Σαουδική Αραβία και την Κένυα, και πωλούν καλά Guangdong, Zhejiang, Jiangsu, Hebei, Henan, Fujian, Chongqing, Sichuan, Tianjin, τη Σαγκάη και άλλες δωδεκάδες των επαρχιών και των πόλεων, με μια ετήσια παραγωγή περισσότερων από 50.000 τόνων, διαμορφώνοντας βαθμιαία έναν συνδυασμό άριστων βιομηχανικών αλυσίδων για να δημιουργήσουν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τα μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη για τους πελάτες.

 

Η επιχείρησή μας εμμένει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «της δημιουργίας της αξίας, της ωφέλειας της κοινωνίας και συνεχώς της καινοτομίας προς όφελος των πελατών». Με μια καλή φήμη στη βιομηχανία, τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, την υψηλού επιπέδου ομάδα έρευνας τεχνολογίας και ανάπτυξης, αναπτύσσουμε συνεχώς περισσότερα προϊόντα έρευνας και καινοτομίας. Είναι η αδιάλειπτοι αναζήτηση και ο στόχος μας για να δημιουργήσει ένα κινεζικό εμπορικό σήμα και ένα παγκόσμιας ποιότητας προϊόν ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα και να ωφεληθούν οι πελάτες μας!

 

Co. τεχνολογίας CRM (Βιετνάμ) η χημική, ΕΠΕ, είναι εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα QINGZHOU JINHAO που η ΝΈΑ ΥΛΙΚΉ Co. ΕΠΕ, καθιερώθηκε τον Ιούνιο του 2016 και βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο Thuan Dao, μπορεί Duoc Dist, πολύ μια επαρχία. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην κατασκευή των χημικών ουσιών εγγράφου και των υφαντικών χημικών ουσιών.

 

Η επιχείρηση CRM εστιάζει στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις των υψηλής ποιότητας χημικών ουσιών στους τομείς όπως την κατασκευή χάρτου, την υφαντική εκτύπωση και τη βαφή, την κατεργασία ύδατος, πετρέλαιο, αρχιτεκτονική, και έχει επιτύχει τα αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα κάτω από την καθοδήγηση της επιχειρησιακής φιλοσοφίας της δημιουργίας της καλύτερης υπηρεσίας και με τις αδιάλειπτες προσπάθειες όλου του προσωπικού.

Υπηρεσία

Η επιχείρηση Jinhao πάντα σταθερά θεωρεί ότι «η τεχνολογία είναι το ίδρυμα και ο θεμέλιος λίθος της επιχειρηματικής ανάπτυξης». Με βάση την επιχειρησιακή φιλοσοφία «αφήστε την επιστήμη και η τεχνολογία να εξυπηρετήσει την κοινωνία καλύτερα», επιχείρηση Jinhao συνεχίζει προς όφελος των πελατών! Η επιχείρηση έχει μια επαγγελματική Ε&Α τεχνολογίας χημικών ουσιών εγγράφου και μια σφαιρική τεχνική ομάδα υπηρεσιών για το youSolve που μια σειρά προβλημάτων στο σύστημα μηχανών εγγράφου, σχεδιάζει ένα λογικό σχέδιο εφαρμογής, και προσαρμόζει τις υψηλές χημικές ουσίες εγγράφου απόδοσης δαπανών σας.