MX-W8503 παράγοντας επεξεργασίας νερού

December 7, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για MX-W8503 παράγοντας επεξεργασίας νερού

MX-W8503 παράγοντας επεξεργασίας νερού

▌Εισαγωγή προϊόντος

Το MX-W8503 είναι ένα υδατοδιαλυτό πολυμερές, που χρησιμοποιείται κυρίως για κροκίδωση και καθίζηση διαφόρων βιομηχανικών λυμάτων, επεξεργασία καθαρισμού καθίζησης, όπως λύματα χημικών εγκαταστάσεων, λύματα χαρτοποιίας, λύματα εργοστασίου χάλυβα, ηλεκτρολυτικά λύματα εργοστασίων, μεταλλουργικά λύματα, λύματα πλύσης άνθρακα και άλλα απόβλητα απόβλητα Η επεξεργασία, η αφυδάτωση της λάσπης κ.λπ. μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό και τον καθαρισμό του πόσιμου νερού.επειδή η μοριακή του αλυσίδα περιέχει έναν ορισμένο αριθμό πολικών ομάδων, μπορεί να απορροφήσει στερεά σωματίδια που αιωρούνται στο νερό για να γεφυρώσει μεταξύ των σωματιδίων ή μέσω εξουδετέρωσης φορτίου Συσσωματώνει τα σωματίδια για να σχηματίσει μεγάλες κροκίδες, ώστε να μπορεί να επιταχύνει την καθίζηση των σωματιδίων στο εναιώρημα και έχει ένα πολύ προφανές αποτέλεσμα επιτάχυνσης της διαύγασης του διαλύματος και προώθησης της διήθησης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για MX-W8503 παράγοντας επεξεργασίας νερού  0

Τεχνικοί δείκτες

Εμφάνιση: λευκή σκόνη

Στερεά περιεκτικότητα: ≥88%

Μοριακό βάρος: ≥8 εκατομμύρια R

συνιστώμενη συγκέντρωση διαλύματος ιξώδες: 0,1-0,3%

Ιωνικός τύπος: ανιόν

Χρόνος διάλυσης: ≤1 ώρα

τα τελευταία νέα της εταιρείας για MX-W8503 παράγοντας επεξεργασίας νερού  1

▌Χαρακτηριστικά απόδοσης

1. Καλή υδατοδιαλυτότητα, μπορεί να διαλυθεί πλήρως σε κρύο νερό.

2. Προσθέστε μια μικρή ποσότητα προϊόντων παράγοντα επεξεργασίας νερού για να έχετε εξαιρετικό αποτέλεσμα κροκίδωσης. Γενικά, χρειάζεται μόνο να προσθέσετε 1000-3000 ppm για να παίξει πλήρως τον ρόλο του.

3. Το υδατικό διάλυμα έχει τις ιδιότητες κροκίδωσης, πύκνωσης, διάτμησης, μείωσης της αντίστασης και διασποράς. Υπάρχουν ενεργά γονίδια στο μόριο, τα οποία μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση της διεπαφής αφού προσροφηθούν στη διεπαφή.έχει συγγένεια με πολλές ουσίες και σχηματίζει δεσμούς υδρογόνου μέσω της προσρόφησης και μπορεί να γεφυρώσει μεταξύ των προσροφημένων σωματιδίων στην επεξεργασία του νερού, έτσι ώστε να συνδέονται πολλά ή και δεκάδες σωματίδια Ταυτόχρονα, προάγει τη συσσώρευση κολλοειδών σωματιδίων σε μεγάλες κροκίδες, επιταχύνει την καθίζηση των σωματιδίων στο εναιώρημα, επιταχύνει τη διαύγαση του διαλύματος και προάγει τη διήθηση.

4. Η χρήση του MX-W8503 μαζί με ανόργανα κροκιδωτικά (θειϊκός πολυσίδηρος, χλωριούχο πολυαλουμίνιο, άλας σιδήρου κ.λπ.) μπορεί να δείξει καλύτερα αποτελέσματα.

 

▌Χρήση

1. Γενικά, όταν χρησιμοποιείται, πρέπει να γίνεται υδατικό διάλυμα 0,05-0,2% και είναι καλύτερο να χρησιμοποιείται ουδέτερο νερό χωρίς ακαθαρσίες αλατιού.

2. Ρίξτε αργά και ομοιόμορφα την ξηρή σκόνη αυτού του προϊόντος στο αναδευόμενο νερό για να εξασφαλίσετε την καλή διασπορά και τη διόγκωσή του στο νερό (μην προσθέσετε πρώτα την ξηρή σκόνη και μετά προσθέστε νερό), ώστε να μην σχηματιστούν "μάτια ψαριού" ή μπλοκάρει τον αγωγό δοσομέτρησης, με αποτέλεσμα τη λειτουργική αστοχία . Η ταχύτητα ανάδευσης ελέγχεται στις 100-300 rpm.

3. Το διάλυμα αυτής της σειράς προϊόντων θα πρέπει να παρασκευάζεται και να χρησιμοποιείται αμέσως, και δεν πρέπει να αφήνεται για περισσότερο από μία ημέρα μετά την παρασκευή.Κατά την προετοιμασία, τη μεταφορά και την αποθήκευση αυτού του προϊόντος, ο εξοπλισμός που έρχεται σε επαφή με το διάλυμα θα πρέπει κατά προτίμηση να είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, πλαστικό, γυαλί ή FRP.

4. Όταν αυτή η σειρά προϊόντων χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ανόργανα πηκτικά, πρέπει πρώτα να προστεθεί το ανόργανο πηκτικό και όταν εμφανιστούν εμφανή άνθη στυπτηρίας (γενικά, το διάστημα είναι περίπου 30-60 δευτερόλεπτα), τότε προσθέστε αυτήν τη σειρά προϊόντων και η σειρά δεν μπορεί να αντιστραφεί. ;ούτε μπορούν να προστεθούν ταυτόχρονα?

5. Το διαλυμένο κροκιδωτικό πρέπει να μεταφέρεται με χαμηλή διάτμηση, όπως κοχλιωτή αντλία και αντλία διαφράγματος.

 

Εφαρμογή

1. Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων: ειδικά για ουδέτερη ή αλκαλική τιμή ph, σχετικά μεγάλα αιωρούμενα σωματίδια στο νερό, υψηλή συγκέντρωση και θετικά φορτισμένα λύματα, όπως χημικά εργοστάσια, εργοστάσια παραγωγής χαρτιού, χαλυβουργίες, ηλεκτρολυτικές εγκαταστάσεις, μεταλλουργικές εγκαταστάσεις και πλύσιμο άνθρακα Το αποτέλεσμα επεξεργασίας λυμάτων της μονάδας είναι αξιοσημείωτο.

2. Βοηθητικός παράγοντας παραγωγής χαρτιού: μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διασκορπιστικό χαρτιού με μακριές ίνες και κροκιδωτικό υγρών αποβλήτων χαρτοποιίας κ.λπ.

3. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ξηρά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, οικοδομικά υλικά, επεξεργασία ορυκτών, κοιτάσματα πετρελαίου και άλλες βιομηχανίες.

 

▌Προφυλάξεις

1. Οι χειριστές θα πρέπει να φορούν προστατευτικό εξοπλισμό και να ξεπλένονται με νερό αμέσως μετά την επαφή με το δέρμα.

2. Στο σημείο χρήσης, εάν υπάρχει μικρή διαρροή, μπορεί να πλυθεί με μεγάλη ποσότητα νερού.εάν υπάρχει μεγάλη ποσότητα διαρροής, θα πρέπει να φτυαριστεί και στη συνέχεια να ξεπλυθεί με μεγάλη ποσότητα νερού.Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μια μεγάλη ποσότητα κίτρινης άμμου μπορεί να ραντιστεί πρώτα για να αποφευχθεί η ολίσθηση και ο τραυματισμός.

3. Αυτή η σειρά προϊόντων πρέπει να σφραγίζεται σε δροσερό και ξηρό μέρος για να αποφευχθεί η υγρασία.

 

▌Αποθήκευση συσκευασίας

Συσκευασία: 25kg/τσάντα ή 800kg/τσάντα ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Χρόνος αποθήκευσης: 12 μήνες.