Χάρτινο διασκορπισμένο μέσο μεγέθους ρουτίνας Σταθερές ιδιότητες για την ποιοτική παραγωγή

Χάρτινο διασκορπισμένο μέσο μεγέθους ρουτίνας Σταθερές ιδιότητες για την ποιοτική παραγωγή

Λεπτομέρειες:

Place of Origin: CHINA
Μάρκα: JINHAODA
Model Number: JH-1518
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Χρήση: Χρησιμοποιείται ως ανθεκτικός παράγοντας στην κατασκευή χαρτιού Όροι αποθήκευσης: Κατάστημα σε μια δροσερή, ξηρά θέση
Σφιχτότητα: ≤ 100mpa.s Διαλυτότητα: Διαλυτή ουσία στο νερό
PH: 2-6 Σταθερότητα: Σταθερό
Συσκευή: δεξαμενή 1000kg IBC Εμφάνιση: Άσπρο γαλάκτωμα
Υψηλό φως:

Χάρτινο διασκορπισμένο μέσο μεγέθους ρουτίνας

,

Διασκορπισμένο μέσο διαμόρφωσης μεγέθους χαρτιού από ριζίνες

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Το διασκορπισμένο μέγεθος της ρητίνης, επίσης γνωστό ως παράγοντας μεγέθους χαρτιού, είναι ένα απαραίτητο προϊόν για την παραγωγή χαρτιού.Κάθε πακέτο περιέχει 1000KG IBC δεξαμενήΕίναι εξαιρετικά σταθερό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το διασκορπισμένο μέγεθος ρητίνης είναι φιλικό προς το περιβάλλον και μη τοξικό. Βοηθά στη βελτίωση της αντοχής, της ακαμψίας και της ομαλότητας της επιφάνειας του χαρτιού.Εξαιτίας της εξαιρετικής της απόδοσης, χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία παραγωγής χαρτιού και εκτύπωσης.

Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο μέσο μεγέθους χαρτιού, το Dispersed Rosin Size είναι η ιδανική επιλογή. Έχει στερεό περιεχόμενο 35%±1%, αποθηκεύεται σε δροσερό, ξηρό μέρος και συσκευάζεται σε δεξαμενή IBC 1000KG.Έχει διάρκεια ζωής 3 μηνών.Είναι η ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας για την κατασκευή και την εκτύπωση χαρτιού.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: Μέγεθος διασκορπισμένης ρητίνης
  • Στερεά περιεκτικότητα: 35%±1%
  • Λύσιμη: Λύσιμη στο νερό
  • Ιδανικό για την κατασκευή χαρτιού
  • Συσκευασία: 1000KG IBC δεξαμενή
  • Επίδραση: ≤ 100mpa.s
  • 35% στερεά περιεκτικότητα και υδατοδιαλυτή
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ιδιοκτησία Αξία
Ονομασία του προϊόντος Μέγεθος διασκορπισμένης ρητίνης
Χρήση Χρησιμοποιείται ως ανθεκτικός παράγοντας στην κατασκευή χαρτιού
pH 2-6
Συνθήκες αποθήκευσης Αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος
Σταθερότητα Σταθερό
Σφιχτότητα ≤ 100mpa.s
Στερεά περιεκτικότητα 35%±1%
Εμφάνιση Λευκό γαλακτώσιμο
Διαλυτότητα Λύσιμο στο νερό
Συσκευή 1000 κιλά IBC δεξαμενή
 

Εφαρμογές:

Το Dispersed Rosin Size της JINHAODA, μοντέλο JH-1518, είναι ένα εξαιρετικά σταθερό, λευκό γαλακτώμα με ιξώδες ≤ 100mpa.s. Είναι ένα αντιβιοτικό και συσκευάζεται σε δεξαμενή IBC 1000KG,και έχει διάρκεια ζωής 3 μηνώνΕίναι ιδανικό για χρήση σε διάφορες βιομηχανίες, όπως κατασκευές, υφάσματα και εκτύπωση.

Το διασκορπισμένο μέγεθος ρητίνης χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία κατασκευών για τις ικανότητές του για ανθεκτικότητα στο νερό.Χρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας για τη δημιουργία υδατοανθεκτικών υφασμάτωνΧρησιμοποιείται στην εκτύπωση για να διασφαλιστεί ότι οι εκτυπώσεις παραμένουν ανθεκτικές μετά την έκθεση σε νερό.

Το διασκορπισμένο μέγεθος ριζίνας της JINHAODA είναι η ιδανική επιλογή για όποιον ψάχνει για ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό αντιβιοτικό.και η διάρκεια ζωής του εξασφαλίζει ότι θα παραμείνει χρήσιμη για μήνες.Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό αντιβιοτικό.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη Υπηρεσία γιαΜέγεθος διασκορπισμένης ρητίνης

Ετικέτα: JINHAODA
Αριθμός μοντέλου: JH-1518
Χώρος προέλευσης: Κίνα
Χρόνος διατήρησης: 3 μήνες
Ονομασία προϊόντος: Μέγεθος διασκορπισμένης ρητίνης
pH: 2-6
Λύσιμη: Λύσιμη στο νερό
Σταθερότητα:

Το Dispersed Rosin Size είναι ένα μέσο μεγέθους χαρτιού και αντιβιοτικό, με στερεό περιεχόμενο 35%, σταθερό και διαλυτό στο νερό, με τιμή pH 2-6.Αυτό το προϊόν έχει διάρκεια ζωής 3 μηνών και κατασκευάζεται από την JINHAODA, με αριθμό μοντέλου JH-1518.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση

Στο Dispersed Rosin Size, κατανοούμε τη σημασία της παροχής εξαιρετικής τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσίας για τους πελάτες μας.Η ομάδα μας από έμπειρους επαγγελματίες είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με το προϊόν μας.

Προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένης της τηλεφωνικής υποστήριξης, της υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της διαδικτυακής συνομιλίας.να επιλύσει τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, και να παρέχετε χρήσιμες συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Dispersed Rosin Size προϊόν σας.

Προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία επιλογών υπηρεσιών, όπως εγκατάσταση προϊόντων, προσαρμογή προϊόντων και συντήρηση προϊόντων.Η ομάδα μας από έμπειρους τεχνικούς μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε το προϊόν σας σε λειτουργία γρήγορα και αποτελεσματικά, και να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί βέλτιστα.

Στο Dispersed Rosin Size, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση.Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε1: Ποιο είναι το μέγεθος της διασκορπισμένης ρητίνης;

Α: Το διάσπαρτο μέγεθος ρητίνης είναι ένας τύπος υδατοδιαλυτού μέτρου μεγέθους που αναπτύχθηκε από την JINHAODA, αριθμός μοντέλου JH-1518, ο οποίος κατασκευάζεται στην Κίνα.

Ε2: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του μεγέθους της διασκορπισμένης ρητίνης;

Α: Το διάσπαρτο μέγεθος της ρητίνης έχει τα χαρακτηριστικά της καλής διάσπαρσης, της χαμηλής αφρωτικοποίησης, της εξαιρετικής υδατοδιαλυτότητας και της καλής σταθερότητας.

Ε3: Ποια είναι η εφαρμογή του διασκορπισμένου μεγέθους ρητίνης;

Α: Το διασκορπισμένο μέγεθος της ρητίνης χρησιμοποιείται ευρέως στη χαρτοποιία, την εκτύπωση και βαφή υφασμάτων, τις συγκολλήσεις, το δέρμα και άλλες βιομηχανίες.

Ε4: Έχει κάποιο πλεονέκτημα το μέγεθος της διασκορπισμένης ρητίνης;

Α: Ναι. Το διασκορπισμένο μέγεθος της ρητίνης μπορεί να βελτιώσει τη σταθερότητα του χρώματος, την αντοχή στο νερό, την αντοχή στα αλκαλικά και την αεροδιαπερατότητα των προϊόντων.

Ε5: Πώς να αποθηκεύσετε το διασκορπισμένο μέγεθος ρητίνης;

Α: Το διασκορπισμένο έμβρυο μέγεθος πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος και πρέπει να είναι σφραγισμένο και να φυλάσσεται μακριά από το φως.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Χάρτινο διασκορπισμένο μέσο μεγέθους ρουτίνας Σταθερές ιδιότητες για την ποιοτική παραγωγή θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.