Ανοικτό κίτρινο πράκτορας υγρής δύναμης ιξώδους υγρός για την κατασκευή εγγράφου ιστού

Ανοικτό κίτρινο πράκτορας υγρής δύναμης ιξώδους υγρός για την κατασκευή εγγράφου ιστού

Λεπτομέρειες:

Place of Origin: China
Μάρκα: JINHAODA
Model Number: JH-1201
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Πράκτορας υγρής δύναμης Εφαρμογή: Χρησιμοποιημένος στην κατασκευή χάρτου
Συσκευασία: δεξαμενή 1000kg IBC Αξία pH: 3.0-5.0
Ιξώδες: <300mpa.s Αποθήκευση: Κρατήστε σε μια δροσερή, ξηρά θέση
Εμφάνιση: Ανοικτό κίτρινο υγρό διαλυτότητα: Διαλυτή ουσία στο νερό
Υψηλό φως:

1000KG πράκτορας υγρής δύναμης

,

Έγγραφο ιστού που κατασκευάζει τη ρητίνη υγρής δύναμης

,

Υγρό ιξώδους πρακτόρων υγρής δύναμης

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Ο πράκτορας υγρής δύναμης είναι ένα ουσιαστικό προϊόν για την παραγωγή υψηλή - έγγραφο ποιοτικού ιστού. Έχει την άριστη διαλυτότητα στο νερό, χαμηλό viscosity<300mpa.s, και μια ζωή του προϊόντος στο ράφι 6 μηνών όταν αποθηκεύεται σε μια δροσερή και ξηρά θέση. Μπορεί να διαμορφώσει τους ισχυρούς και ανθεκτικούς δεσμούς μεταξύ των ινών ιστού και να βελτιώσει την υγρή δύναμη του εγγράφου ιστού. Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία χαρτιού ιστού και έχει γίνει πηγαίνω-στον πράκτορα υγρής δύναμης για τους κατασκευαστές εγγράφου ιστού. Ο πράκτορας υγρής δύναμης είναι η ιδανική επιλογή για καθεμία που κοιτάζει για να βελτιώσει την ποιότητα του εγγράφου ιστού τους. Οι ανώτερες ιδιότητες υγρής δύναμης και η μακριά ζωή του προϊόντος στο ράφι της το κάνουν μια αξιόπιστη και οικονομικώς αποδοτική επιλογή για την παραγωγή εγγράφου ιστού.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Πράκτορας υγρής δύναμης
 • Ιξώδες: <300mpa.s
 • Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 6 μήνες
 • Εμφάνιση: Ανοικτό κίτρινο υγρό
 • MOQ: 1 τόνος
 • Πλεονεκτήματα: Ενισχύει την υγρή δύναμη του εγγράφου ιστού
 

Τεχνικές παράμετροι:

Τεχνική παράμετρος Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Πράκτορας υγρής δύναμης
MOQ 1 τόνος
Ζωή του προϊόντος στο ράφι 6 μήνες
Αποθήκευση Κρατήστε σε μια δροσερή, ξηρά θέση
Εφαρμογή Χρησιμοποιημένος στην κατασκευή χάρτου, ειδικά στο έγγραφο ιστού
Εμφάνιση Ανοικτό κίτρινο υγρό
Διαλυτότητα Διαλυτή ουσία στο νερό
Ionicity Κατιονικός
Ιξώδες <300mpa.s
Συσκευασία Δεξαμενή 1000KG IBC
 

Εφαρμογές:

JINHAODA jh-1201 πράκτορας υγρής δύναμης

JINHAODA jh-1201 πράκτορας υγρής δύναμης είναι ένα ανοικτό κίτρινο υγρό που παρέχει την άριστη υγρή δύναμη. Είναι υδροδιαλυτό και έχει ένα υψηλό ιξώδες <300mpa.s. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες εφαρμογές και είναι ιδανικό για εκείνους που απαιτούν την ανώτερη υγρή δύναμη. Είναι εύκολο να αποθηκεύσει και πρέπει να κρατηθεί σε μια δροσερή, ξηρά θέση για τα καλύτερα αποτελέσματα. Συσκευάζεται στις δεξαμενές 1000KG IBC για την ευκολία - - χρήση και αποθήκευση.

JINHAODA jh-1201 πράκτορας υγρής δύναμης είναι τέλειο για τη χρήση στην παραγωγή του διάφορου χαρτιού και των χαρτονένιων προϊόντων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την υγρή ισχύ του εγγράφου, του χαρτονιού, του ιστού, και άλλων προϊόντων που απαιτούν την υγρή δύναμη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την ισχύ των προϊόντων εγγράφου που εκτίθενται στην υγρασία. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την αντίσταση δακρυ'ων του χαρτιού και των χαρτονένιων προϊόντων.

JINHAODA jh-1201 πράκτορας υγρής δύναμης έχει ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών στο έγγραφο και τη χαρτονένια βιομηχανία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή των υλικών συσκευασίας τροφίμων, των πετσετών εγγράφου, του του προσώπου ιστού, των πετσετών, και πολλών άλλων προϊόντων εγγράφου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή του εγγράφου εκτύπωσης, του συσκευάζοντας εγγράφου, και άλλων προϊόντων εγγράφου που εκτίθενται συχνά στην υγρασία. Είναι επίσης μια άριστη επιλογή για τη χρήση στην κατασκευή του αδιάβροχου χαρτιού και των χαρτονένιων προϊόντων.

JINHAODA jh-1201 πράκτορας υγρής δύναμης είναι μια ιδανική επιλογή για εκείνους που χρειάζονται την ανώτερη υγρή δύναμη. Είναι εύκολο να αποθηκεύσει και να χρησιμοποιήσει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες εφαρμογές. Έχει ένα υψηλό ιξώδες και είναι υδροδιαλυτό για την εύκολη χρήση. Είναι τέλειο για τη χρήση στην παραγωγή του διάφορου χαρτιού και των χαρτονένιων προϊόντων και είναι μια άριστη επιλογή για εκείνους που χρειάζονται την ανώτερη υγρή δύναμη.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία πρακτόρων υγρής δύναμης

Παρέχουμε την περιεκτικές τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία για το προϊόν πρακτόρων υγρής δύναμής μας. Η ομάδα πεπειραμένων επαγγελματιών μας είναι διαθέσιμη για να παρέχει τη βοήθεια στις ακόλουθες περιοχές:

 • Επιλογή και εφαρμογή προϊόντων
 • Ανίχνευση μηχανικών βλαβών προϊόντων
 • Βελτιστοποίηση απόδοσης προϊόντων
 • Συντήρηση και επισκευή προϊόντων
 • Πληροφορίες ασφάλειας προϊόντων

Προσφέρουμε επίσης τα εκπαιδευτικά μαθήματα για να σας βοηθήσουμε να πάρετε των περισσότερων από το προϊόν πρακτόρων υγρής δύναμής μας. Οι σειρές μαθημάτων μας καλύπτουν τα θέματα όπως η επιλογή και η εφαρμογή προϊόντων, η βελτιστοποίηση απόδοσης προϊόντων, και οι πληροφορίες ασφάλειας προϊόντων.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για το προϊόν πρακτόρων υγρής δύναμής μας ή θα επιθυμούσατε να εκμεταλλευτείτε τη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία

Ο πράκτορας υγρής δύναμης συσκευάζεται στις τσάντες 25kg και στέλνεται στα κιβώτια παλετών. Οι παλέτες πρέπει να αποθηκευτούν σε μια δροσερή, ξηρά θέση και μακρυά από οποιεσδήποτε πηγές θερμότητας. Οι τσάντες πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή για να εξασφαλίσουν ότι το περιεχόμενο παραμένει σε καλή κατάσταση. Οι παλέτες πρέπει να συσσωρευθούν όχι περισσότερων από τρία υψηλά για να αποτρέψουν οποιαδήποτε ζημία στο προϊόν.

Όλες οι διαταγές πρέπει να τοποθετηθούν εγγράφως με τον προμηθευτή. Τα έξοδα αποστολής είναι ευθύνη του πελάτη. Ο προμηθευτής πρέπει να παρέχει σε ένα πρόγραμμα ναυτιλίας τους κατ' εκτίμηση χρόνους της παράδοσης. Ο πελάτης πρέπει να ενθαρρυνθεί οποιωνδήποτε καθυστερήσεων στην αποστολή.

 

FAQ:

Q: Τι είναι πράκτορας υγρής δύναμης;
Α: Ο πράκτορας υγρής δύναμης, καλούμενος jh-1201, είναι ένα προϊόν JINHAODA, ένα εμπορικό σήμα από την Κίνα. Είναι ένα είδος μη ιοντικού πολυμερούς σώματος με σκοπό να βελτιώσει την υγρή δύναμη του εγγράφου.
Q: Ποιες είναι οι κύριες αιτήσεις του πράκτορα υγρής δύναμης;
Α: Ο πράκτορας υγρής δύναμης χρησιμοποιείται κυρίως για να βελτιώσει την υγρή ισχύ των προϊόντων εγγράφου, όπως οι ετικέτες, χαρτοκιβώτια, φλυτζάνια εγγράφου, και ούτω καθεξής.
Q: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του πράκτορα υγρής δύναμης;
Α: Ο πράκτορας υγρής δύναμης έχει τα πλεονεκτήματα της χαμηλής δόσης, του χαμηλότερου κόστους, και της ισχυρής υγρής δύναμης.
Q: Ποια είναι η συνιστώμενη δόση του πράκτορα υγρής δύναμης;
Α: Η συνιστώμενη δόση του πράκτορα υγρής δύναμης είναι 0.2-0.4%.
Q: Ποιος είναι ο όρος αποθήκευσης του πράκτορα υγρής δύναμης;
Α: Ο πράκτορας υγρής δύναμης πρέπει να αποθηκευτεί σε μια δροσερή και ξηρά θέση και να αποφύγει το άμεσο φως του ήλιου.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ανοικτό κίτρινο πράκτορας υγρής δύναμης ιξώδους υγρός για την κατασκευή εγγράφου ιστού θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.